030324-6311

Tre på rad?

Lørdag spiller Arendal Fotball borte mot Lysekloster på Os og har mulighet til å forlenge rekken med 3-poengere siden seriestart.

Arendal er sammen med Viking 2 de eneste lagene med full pott etter to serierunder. Nå møter Arendal et lag som av mange har blitt tippet høyt på tabellen, men som står uten poeng foreløpig. Lysekloster tapte serieåpningen borte mot Fløy (2-1) og hjemme mot Vard Haugesund (1-3). Verdt å merke seg at de to lagene Lysekloster har tapt mot er de samme to som Arendal har møtt, og vunnet mot. 

Nå er ikke fotball matematikk, og Vegard Hansen forventer en jevn kamp på Vestlandet.

- Jeg synes Lysekloster har hatt marginene litt mot seg i de første kampene, så dette kommer til å bli en vanskelig bortekamp. Vi reiser til Bergen med en nesten skadefri tropp, og går som alltid for tre poeng!

Det blir gjensyn med flere ex-Arendal spillere på lørdag.

Rygene-gutten Ole Marius Håbestad gikk fra Arendal Fotball til Lysekloster før årets sesong. Ole Marius har foreløpig kommet inn fra benken i serien, men fikk seg en start og scoring i cupen-kampen mot Fana (Seier 2-0). 

Sander Marthinussen har hatt to høstsesonger i Arendal i 2022 og 2023. Lars Kilen fra Grimstad fikk totalt fire kamper for Arendal i 2017 og 2018, mens Dirirsa Gamachis fra Søgne fikk 11 kamper i 2021.

Kampen ser du på Lysekloster Family Arena, på No1 Sportsbar på Langbrygga, eller på TV2 Play / Direktesport.no

 

 

Annonse: