Knut Tørum.

Trenerskifte i Arendal Fotball

Arendal Fotball og trener Knut Tørum er enige om å avslutte samarbeidet etter 12 serierunder i Obos-ligaen. Mattias Andersson overtar som ny hovedtrener for klubben med virkning fra tirsdag 13. juni.

Knut Tørum har vært hovedtrener i Arendal Fotball i tre år og har hatt det sportslige hovedansvaret i en periode der klubben har løftet seg til å bli en del av norsk toppfotball. Da Knut Tørum overtok ansvaret for A-laget i juni 2014, lå klubben nederst på tabellen i 2. divisjon.

Viktig brikke

- Knut har vært en veldig viktig brikke i utviklingen av Arendal Fotball. Han har bidratt til å profesjonalisere hele det sportslige opplegget rundt A-laget og ført klubben opp på et nytt nivå. Han var nå inne i en tre-årskontrakt som løper ut etter sesongen. Etter en samlet vurdering har klubben konkludert med at vi ønsker fornyelse på trenersiden. Dette har vi informert Knut om. Med dette som utgangspunkt har partene blitt enige om at det i denne situasjonen er mest hensiktsmessig å avslutte samarbeidet nå, sier sportslig leder i Arendal Fotball, Geir Fone.

- Vi er takknemlige for den jobben Knut har gjort i Arendal, og vi vet at han har mye å bidra med innen norsk fotball også i årene fremover, sier Geir Fone.
Arendal Fotball har samtidig ansatt Mattias Andersson som ny hovedtrener. Mattias Andersson overtar det sportslige hovedansvaret for Arendal Fotball med umiddelbar virkning. Han har sin første trening med A-stallen onsdag 14. juni kl 16.00.

Ung, lovende målrettet

Mattias Andersson har inntil nå vært trener i Fløy der han i løpet av kort tid har snudd en negativ utvikling og ledet laget til toppen av Norsk Tipping-ligaen.
- Mattias er en ung, lovende og målrettet trener som har klare oppfatninger om hvordan han ønsker at laget og klubben skal fremstå. Vi føler oss trygge på at han vil bygge videre på det grunnlaget som er skapt i Arendal Fotball og bidra til å løfte klubben ytterligere. Vi er enige med Mattias om en kontrakt som strekker seg ut 2019-sesongen, sier Geir Fone.

Eventuelle pressehenvendelser rettes til sportslig leder Geir Fone, telefon 916 94 100.

Annonse: