Dejan Corovic.

Nye fjes i troppen mot Fløy

Nysigneringen Dejan Corovic er i troppen når Arendal tar turen til Flekkerøy søndag.

Serien er igang igjen og bortekampen mot Fløy blir den første der Petar Rnkovic har hovedansvaret sammen med Frank Bredal. De har sammen hatt ansvaret for å lede treningene den siste uken, etter at klubben nå er i sluttforhandlinger med Mattias Andersson om å avslutte hans engasjement i Arendal Fotball. 

Backen Dejan Corovic er tilbake igjen i Arendal etter et opphold i Florø i vårsesongen. Han fant seg ikke helt til rette på Vestlandet og er derfor glad for å være tilbake til sol, sommer og Sørlandet. Re-signeringen passer godt timingmessig, fordi Arendal har skadeutfordringer på backplass. Jens Kr. Skogmo har trøbbel med et kne og derfor er han ute på ubestemt tid.

Skadesituasjonen har også bidratt til at låneoppholdet til Philip Aukland er forlenget. Han skulle i utgangspunktet gått tilbake til Start etter at han fikk lite spilletid i vårsesongen, men har nå bestemt seg for å fortsette i Arendal likevel. Dermed er også han i troppen til søndagens kamp mot Fløy.

Et annet nytt navn i troppen er keepertalentet Mads Rønningen. Etter at Jostein Aaland valgte å trappe ned på grunn av familieforpliktelser, har den lokale unggutten vist seg frem på treningsfeltet de siste ukene og er nå også i kamptroppen når høstsesongen starter.

Spillere som Jakob Rasmussen, Fabian Stensrud Ness, Tobias Henanger og Rasmus Lynge Christensen er alle uaktuelle for lokaloppgjøret. Petar Rnkovic og Frank Bredal mener likevel de stiller en svært slagkraftig tropp som har vist god utvikling på treningsfeltet de siste ukene.

Troppen mot Fløy

  • Keepere: Grzegorz Flasza og Mads Rønningen

  • Utespillere: Adi Markovic, Dejan Corovic, Philip Aukland, Avni Pepa, Petar Rnkovic, Wilhem Pepa, Preben Skeie, Sune Kiilerich, Julio Espinoza, Pape Paté Diouf, Kim Kvaalen, Thompson Ekpe, Anders Hella, Anders Hylen Pedersen, Tasso Dwe, Hakeem Wilkinson

Annonse fra Obos-ligaen: