Tror på ny fremgang i Arendal

Markus, Kristian og Sune er med videre! Trener Roger Risholt bekrefter at klubben allerede har startet planleggingen for 2021-sesongen.

To lokale angrepsspillere, samt en dansk forsvarsskjempe og kaptein som har slått rot i Arendal de senere årene, har nå kommet til enighet med klubben om betingelsene for forlengede avtaler som sikrer at de skal spille i helhvitt også når dagens kontrakter utløper ved nyttår. Både Markus Håbestad, Kristian Eriksen og Sune Kiilerich har ambisjoner om å utvikle seg videre og bidra til poengfangst, scoringer og fremgang på Norac stadion!

Om Kristian Eriksen 

- Vi er kjempefornøyd med å få sikret oss en lokal gutt som er en viktig profil for klubben, fastslår Roger Risholt etter at forlendingen har signert sin nye kontrakt. Selv om han har vært skadeplaget i lange perioder, noe som har medvirket til at han har fått mindre spilletid enn han håpet på da han meldte overgang fra Express, så mener treneren det er grunn til å vente mer av måljegeren som fylte 22 år i dag (8. oktober).

Roger Risholt og Kristian Eriksen
Roger Risholt og Kristian Eriksen

- Kristian har tatt mange steg siden han kom fra Express. Vi håper og tror han fortsetter utviklingen de kommende årene, sier Roger Risholt.

Bursdagsbarnet Kristian er strålende fornøyd med at fotballfremtiden er avklart.

- Jeg har slitt litt med skader og vært nødt til å operere, men nå ser jeg frem til to innholdsrike år og er stolt over å kunne bære den hvite drakten fremover. Jeg er også heldig med arbeidsgiveren min, Hellvik Hus, som gir meg muligheten og er med på å tilrettelegge slik at jeg kan satse på fotball. Målet mitt er å score mange mål og bidra med det jeg kan, både  på og utenfor banen, sier 22-åringen.

Om Sune Kiilerich

Sune Kiilerich og Roger Risholt
Sune Kiilerich og Roger Risholt


Sune Kiilerich har også bestemt seg for å bli i Arendal fremover. Det er også en svært positiv nyhet for Roger Risholt som valgte dansken som ny kaptein da han overtok treneransvaret for få uker siden.

- Sune har levert en kanonsesong til nå. Han er en ledertype både på og utenfor banen - og vi er strålende fornøyd med forlengelsen. Han er en kontinuitetsbærer som har tatt store steg i løpet av denne sesongen. Han er en rutinert leder som er fair og tar vare på alle i og rundt klubben, mener Roger Risholt.

Den sympatiske midtstopperen brukte ikke lang tid på å bestemme seg for å fortsette karrieren i Arendal. Han kom til byen og klubben vinteren 2017 - og han har funnet seg veldig godt til rette i denne perioden.
 
- Jeg er glad for å ha forlenget med klubben i minst ett år til. Jeg trives veldig godt i klubben og byen. Jeg er klar for å ta enda mer ansvar, både som spiller og person - på og utenfor banen. Jeg skal også fortsette som assistenttrener for juniorlaget, sier Sune Kiilerich som denne sesongen har bidratt i trenerteamet for G19-laget. Det skal han altså fortsette med, noe som garantert blir godt mottatt blant klubbens yngste spillere som kan hente både inspirasjon og kunnskap om hva som trengs for å ta steget opp til seniorfotballen fra den rutinerte dansken med erfaring fra toppfotball i både Danmark og Italia.

Om Markus Håbestad

Den tredje spilleren som forlenget kontrakten på samme dag var altså lokale Markus Håbestad. Han er ett av de mest markante talentene i Arendals-fotballen de siste årene, men også han har vært uheldig med skader og sykdom over lengre tid. Senest i sommer ble han rammet av kyssesyken, men han har kommet raskt og sterkt tilbake og har nå vært i full trening i flere uker.

Roger Risholt tror at publikum på Norac stadion ennå har til gode å se alle kvalitetene Markus har som spiss og målscorer:

Markus Håbestad og Roger Risholt
Markus Håbestad og Roger Risholt

- Han er enda en lokal profil som det har vært viktig for oss å ha med  videre. Markus har et veldig stort og  uforløst potensiale som ikke helt har slått ut i full blomst ennå. Men jeg både håper og tror at vi kommer til å få se mye mer av han i tiden fremover. På sitt beste har Markus et veldig høyt nivå inne, sier treneren.

Rykene-gutten har de samme målene som treneren, og han håper at tålmodigheten og stå på-viljen han har vist gjennom flere sesonger med skadeproblelemer snart gir uttelling også i form av mange kamper, mange mål og mye mer jubel:  

- Jeg er klar for to nye år og er veldig glad for å ha fått det på plass. Min ambisjon er at både laget og jeg skal lykkes bedre fremover enn vi har gjort de siste sesongene. I år har jeg slitt en del med kyssesyken, men jeg synes fremtiden ser spennende ut. Personlig håper jeg på å få en god oppkjøring, og gjøre det vanskelig å utelukke meg fra en startellever de to kommende sesongene, sier Markus Håbestad. 

Annonse: