Ermal Hajdari.

Tror på seier mot gamle lagkamerater

Ermal Hajdari (28) forlot Egersund etter forrige sesong. Onsdag er han klar for å møte gamle lagkamerater. Og han tror Arendal vinner.

Ermal Hajdari er en av flere spillere som de siste sesongene har vært innom både Egersund og Arendal. I dagens Arendal-stall har også Mads Nørby Madsen og Preben Skeie en fortid hos Egersunds IK (EIK). Samtidig har også EIK tidligere Arendal-spiller Stian Michalsen i sin tropp i år. 

Sterk sesongstart

Egersund er et meget sterkt lag som er forventet å kjempe i toppen også denne sesongen. De begynte sterkt med fire strake seire, men står nå med tre kamper uten seier etter å ha møtt Vard (1-1), Odd 2 (1-2) og Kjelsås (1-0). De ligger nå seks poeng bak Arendal - så det er på alle måter en "sekspoeng-kamp" for begge lag dette. Det er neppe noen tvil om at "tigrene" ønsker å slå tilbake og bevise at de fortsatt har ambisjoner om å rykke opp og spille i OBOS-ligaen neste år.

Ermal Hajdari forventer en morsom og spennende bortekamp onsdag kveld.

- Jeg var ikke så lenge i Egersund og de har byttet endel spillere siden i fjor. Men jeg vet det er kvaliteter i laget. Men vi har også mye å by på, så dersom vi gjør jobben vår, så skal vi vise at vi er et godt lag, sier svensken som bidro til å sette fart på Arendal-laget da han kom inn til pause i helgens kamp mot Nardo.


Må gjøre det bedre

Før sesongstart møttes lagene i en treningskamp på nøytral bane. Det oppgjøret vant Arendal 3-0, men ifølge kamprapportene så var kampbildet jevnere enn resultatet tilsier.

- Vi kjenner jo litt til hvordan Egersund spiller, men det viktigste er at vi gjør det vi skal gjøre. Det er ikke alltid man får resultatene man forventer i fotball, men jeg synes vi har taklet skuffelsen fra hjemmekampen mot Nardo bra. Vi vet vi må gjøre det mye bedre enn sist, og det er vi innstilt på å vise. Vi gleder oss til en ny kamp som er en ny mulighet for oss. Vi vet at vi er et godt lag, og vi er veldig gode når vi gjør det vi skal, fastslår Ermal Hajdari som drister seg til å tippe at Arendal vinner 2-0.

- Andreas Hellum og jeg scorer målene, håper han.

Advarer bortesupportere

NB! Egersund kan ikke ta imot mer enn 600 tilskuere. De kan derfor ikke garanterer billetter til bortesupportere og advarer derfor på sin hjemmeside mot at arendalitter tar turen: 

"På grunn av det er mulig for våre egne supportere å kjøpe billett på kampdag, så vet vi ikke hvor mange billetter som eventuelt er ledige. Derfor oppfordrer vi minst mulig supportere fra Arendal å ta turen. Tar noen “sjansen” på det er ledige billetter ved ankomst, så er det på eget ansvar. Det er beklagelig, men slik er det når vi bare kan ta inn 600 på vår stadion for å oppfylle smittevernet," heter det på eikfotball.no.

Syv siste oppgjør mot Egersund

  • 5. juni 2021: Egersund - Arendal 0-3 (Treningskamp)

  • 17. oktober 2020: Arendal - Egersund 1 - 1 (Sluttspill 2. divisjon)

  • 22. august 2020: Egersund - Arendal 1 - 1 (PostNord-ligaen avd. 2)

  • 25. august 2019: Arendal - Egersund 1 - 2 (PostNord-ligaen avd. 1)

  • 2. juni 2019: Egersund - Arendal 2 - 2 (PostNord-ligaen avd. 1)

  • 8. september 2018: Egersund - Arendal 1 - 0 (PostNord-ligaen avd 2)

  • 19. mai 2018: Arendal - Egersunds 2 - 0 (PostNord-ligaen avd 2)

  • Lagene har møtt hverandre 12 ganger. Arendal står med tre seire, mens Egersund har vunnet fire av oppgjørene. Fem oppgjør har endt uavgjort.

  • (Kilde: fotball.no)

Annonse: