Kristian Eriksen er ute i minst tre måneder etter ankelskaden han har pådratt seg.

Ulykkesfugl ute i minst tre måneder

Kristian Eriksen viste veldig lovende takter på tampen av 2020-sesongen. Men nå mister han en veldig viktig oppkjøringsperiode etter at han pådro seg en alvorlig ankelskade på trening tidligere i uken.

- Jeg har fått beskjed om at jeg må forberede meg på minst tre måneders hard opptrening før jeg kan være aktuell for spill igjen, forteller Kristian Eriksen.

Frolendingen har vært skadeplaget etter at han kom til Arendal fra Express, men høsten 2020 så det endelig ut til å løsne for spissen. Han fikk starte flere kamper og svarte også med fine scoringer på tampen av sesongen.

Etter å ha vært gjennom grundige undersøkelser de siste dagene, er det nå konstatert at han har strukket og delvis fått avrevet flere leddbånd både på innsiden og utsiden av venstre ankel. Slik oppfattet han selv situasjonen som nå altså har plassert ham på sidelinjen i flere måneder:

- Jeg skulle avslutte ett innlegg fra Ermal (Hajdari). Da jeg landet på venstrefoten, så kom keeperen skliende ut og traff meg i ankelen med kneet. Jeg kjente at ankelen bare ga etter, forteller han - uten å bebreide noen av lagkameratene. Slike skader kan skje når uhellet er ute, uten at det er noe annet enn uflaks som kan få skylden for utfallet.

- Heldigivis slipper jeg operasjon og jeg slapp også i gipse foten. Men skaden er likevel omfattende og jeg har fått beskjed om at det blir en krevende periode med opptrening for å komme tilbake for fullt, sier Kristian Eriksen. 

Etter den fine sesongavslutningen i fjor høst, er det naturligvis ekstra kjedelig å bli langtidsskadet igjen. - Jeg hadde gledet meg til at jeg forhåpentlig kunne fortsette den fine utviklingen fra fjoråret. Det er likevel en viss trøst at jeg ikke fikk denne skaden midt i sesongen. Nå mister jeg oppkjøringen og sesongstarten, men jeg skal bruke avslutningen av forrige sesong som motivasjon til å komme tilbake igjen så fort som overhodet mulig, sier Kristian Eriksen.

 

Annonse: