Spillerutvikler Reinhard Nærbø instruerer noen av deltakerne fra 2005-kullet under en av uttaksamlingene i spillerutviklingsprosjektet som Arendal Fotball regisserer.

Utvider tilbudet for lørdagstreningene

Nå kan også 12-åringene bli med på lørdagstreningene til Arendal Fotball.

Det er tredje året at Reinhard Nærbø skal være ansvarlig for spillerutviklingsprosjektet med lørdagstreningene. 

Det meget populære tilbudet har vært en suksess de to siste sesongene, og selvsagt skal spillerutvikler Reinhard Nærbø fortsette med opplegget. 

Lørdagstreningene er et ekstra treningstilbud for lovende lokale, unge spillere som ønsker et tilbud om ekstra trening. Flere lokale klubber har hatt med spillere på dette tiltaket de to siste årene. 

Spennende

Og Reinhard Nærbø, som nylig skrev under en avtale med Arendal Fotball som spillerutvikler for kommende sesong, en rolle han har hatt i Grane i flere sesonger, kan røpe en aldri så liten nyhet rundt det populære tiltaket. 

For nå skal tilbudet nemlig utvides. 

- Ekstra spennende er det at vi i 2020 også vil tilby dette til de eldste i barnefotballen (12 år). Dette tror jeg er et kjemperiktig steg for klubben etter to år med ungdomsfotball hvor tilbakemeldingene har vært kjempegode, sier Reinhard Nærbø. 

Spillerutvikleren legger til at de selvsagt også fortsetter med ungdommene. 

Tas på alvor

Treningene vil trolig starte i april med uttakssamlingene, mens de første "ordentlige" treningene vil starte i løpet av mai. 

Det er en veldig motivert spillerutvikler som gleder seg til å ta fatt på sesong 3 av lørdagstreningene. 

- Det har vært utrolig lærerikt å være med fra oppstartsfasen, og veldig gledelig å se at dette er noe klubben tar på alvor og fortsatt vil satse videre på, sier Nærbø. 

Og en kan allerede nå se fruktene av den jobben som er gjort blant Nærbø og de andre ansvarlige rundt lørdagstreningene. 

- Å se spillere som startet i AF Talent - altså lørdagsøktene - tilbake i 2018 som 13-åringer, nå gå inn i juniorgruppen som 16-åringer, synes jeg rett og slett er veldig gøy, smiler spillerutvikleren. 

 

Annonse fra Obos-ligaen: