- Var aldri i tvil da Bård ga meg muligheten

Reinhard Nærbø får flere roller i Arendal Fotball den kommende sesongen.

Nylig kunne Arendal Fotball offentliggjøre på vår profil på Facebook at Reinhard Nærbø blir ny spillerutvikler i klubben for 2020-sesongen. Han har hatt samme rolle i Grane. 

Blant annet skal han ha ansvaret for AF Talent, de populære lørdagstreningene i regi av Arendal Fotball. 

I tillegg skal han være assistenttrener for Mikkel Bjørnstad på Arendal Fotballs juniorlag, som sist sesong ble nummer to i vårsesongen og tre i høstsesongen. 

Lærerikt

I Arendal Fotball er det stor glede over å ha den unge, lovende treneren med videre i flere roller. 

- Klubben er meget fornøyd med å ha Reinhard med videre. Reinhard er et ja-menneske som utfører det han skal, og mer til, sier daglig leder Bård Sterk-Hansen. 

Og Reinhard, han trengte ikke lang tenkepause da tilbudet kom. 

- Jeg var aldri i tvil da Bård ga meg muligheten til å fortsette i denne spennende rollen, sier han, og legger samtidig til at det var en skikkelig boost å komme inn i Arendal Fotball som ung trener, og samtidig få med Roger Risholt på lørdagsøktene i det første året prosjektet eksisterte. 

- Utrolig lærerikt å stå der hver lørdag med en som kom rett fra livet som profesjonell fotballspiller. Å være med Mikkel (Bjørnstad) i en ny rolle rundt G19-laget var god læring for meg i 2019, og jeg ser frem til å fortsette det gode samarbeidet i 2020, sier han. 

Spennende juniorlag

23-åringen er allerede god erfaring som trener, både fra Austre Moland og Grane. 

Han ser frem til sesongen tar til. 

- Vi har et ungt og spennende juniorlag på gang, og vi har flere lovende kull som kommer under. Å få se spillere som startet i AF Talent tilbake i 2018 som 13-åringer, gå rett inn i juniorgruppen som 16-åringer, synes jeg rett og slett er spennende, sier han. 

 

Annonse fra Obos-ligaen: