Vegard Hansen er ny hovedtrener og sportssjef i Arendal Fotball

Det er med stor glede vi kan meddele at Vegard Hansen har sett det samme som de som kjenner klubben og byen. At Arendal er en flott by en kan trives i, og at Arendal Fotball herrer er et lag med et stort potensiale som under hans ledelse kan ta nye steg på veien mot toppen i norsk fotball.

For “alle” i fotball-Norge er Vegard Hansen et kjent navn etter å ha ført Mjøndalen opp fra nivå 4 til Eliteserien. 2014-sesongen i Eliteserien ble dokumentert gjennom TV2-suksessen “Alle gutta” som gjorde Vegard, Mads Hansen og Christian Gauseth til velkjente profiler også utenfor fotballen. Med sine 17 (!) år som hovedtrener i Mjøndalen er Vegard en av de lengstsittende trenerne på toppnivå noen gang i Norge.

Som spiller var han i Strømsgodset i fire perioder og fikk totalt 220 kamper. Han har også vært i i en rekke andre klubber, bl.a. Bristol City og Mjøndalen.

Styreleder Lars Inge Holte har sammen med flere andre fra klubben vært involvert i arbeidet med å få plass ny trener.

- Klubben har gjennom en grundig prosess hatt samtaler med flere aktuelle kandidater. Vegard pekte seg tidlig ut som en som tikket av på de fleste boksene. Det er derfor svært gledelig at vi kom i mål med det som raskt ble vårt førstevalg.

Vegard selv har kun besøkt Norac stadion en gang tidligere som trener. Det var til gjengjeld åpningskampen på Norac stadion i 2017 som endte med Arendal-tap etter overtidsscoring fra en annen Arendal-kjenning; Andreas Hellum.

- Jeg har knapt vært i Arendal tidligere, men har nå fått sett litt av både byen og klubben.  Rammene rundt klubben imponerer, og holder absolutt OBOS-liganivå.  Jeg har bare møtt hyggelige og dedikerte personer med et stort hjerte for klubben, så forutsetningene for sammen å få til noe her er gode. Nå gleder jeg meg bare til å komme i gang og gjøre denne flotte byen til mitt nye hjem.

Se også agderposten.no og vår instagram-konto for mer om ansettelsen.

 

 

Annonse: