Ulrik Reinaldo Berglann

- Vekk med silkehanskene

Ingen er fornøyd med sesongstarten i Arendal Fotball. Her er Ulrik Reinaldo Berglanns oppskrift på hvordan trenden kan snus.

- Vekk med silkehanskene – på med skinnvesten og Harley-en.

Ulrik Reinaldo Berglann har vært blant Arendals beste spillere denne sesongen. Han er klar på hva som kreves for at laget skal snu den negative trenden som har preget starten på sesongen. Beinhard jobb, både på trening og kamp. Når han sier at de skal legge vekk silkehanskene og ta på seg skinnvesten og Harley-en, så er det et klart budskap bak.

- Det handler om at vi skal by mer på oss selv på banen, både på trening og i kamp, forteller nordlendingen.

Må starte på feltet

Han trekker frem at det hele må starte på treningsfeltet.

- Det er der jobben først må gjøres. Intensiteten må opp. Alle ser på lyst på at vi skal klare å endre dette. Det er en lagsport, men der individet må bidra i det totale for at det skal fungere, sier han.

Kampen lørdag, som endte med 3-5-tap etter å ha ledet 2-1 over Fredrikstad, er ute av hodene. Spillerne og trenerapparatet hadde en seanse før treningen tirsdag der de gjorde seg ferdige med den kampen. Nå er det fullt fokus på Moss til lørdag, en kamp som spilles på Norac.

Lover tenning

Han påpeker at det er om å gjøre at hver og en går i seg selv og bidrar med det de kan på treningsfeltet.

- Ingen er mer påvirket enn oss, spillerne og trenerteamet, av den starten vi har hatt. Vi vet det vil snu. Mange lag har hatt motgang i starten på sesongen og snudd. Derfor må vi jobbe sammen, og vi må jobbe beinhardt, sier han.

Han lover en ting foran helgen.

- Dere skal se et heltent lag mot Moss, garanterer Ulrik.

Annonse fra Obos-ligaen: