sebastian_SPO3657

- Vi er det beste laget!

Sebastian Remme Berge (27) ser frem til å møte gamle kjente når Ull/Kisa kommer til Norac stadion onsdag. - Jeg mener Arendal er storfavoritter, sier den tidligere Ull/Kisa-spilleren.

Sebastian Remme Berge kom til Arendal fra nettopp Ull/Kisa i fjor sommer. Derfor er det mange kjente - både på og utenfor banen - som vil være på motstanderlaget i de to viktige kvalifiseringskampene som spilles denne uka. 

Bilde 25.10.2022 klokken 12.40.jpg

- Jeg gleder meg veldig. Det blir gøy å se igjen gamle kjente, sier Arendals nummer 10.

Et bedre lag

Han har funnet seg svært godt til rette fra Sørlandet etter overgangen i fjor sommer. I løpet av vinteren fikk han også selskap av ytterligere en tidligere Ull/Kisa-spiller da Martin Torp signerte for Arendal. Nå utgjør de to en viktig midtbaneduo i sin nye klubb.

Sebastian Remme Berge mener Arendal i dag fremstår som et bedre lag enn Ull/Kisa.

- Vi har vært det beste laget på nivå 3 i Norge når vi spiller offensiv og god fotball. Vi er i kjempeform nå, mens Ull/Kisa har hatt litt nedadgående kurve, mener Remme Berge.

Samtidig erkjenner han at det blir tøffe og vanskelige kamper mot et lag som har satset meget tøft for å rykke rett opp i Obosligaen igjen etter nedrykket i fjor.

- Vi må fortsette å spille vårt spill, slik vi har gjort i de siste kampene. Vi får helt sikkert kamp av et godt Kisa-lag, men vårt mål må være å kontrollere kampen med ballen i laget, sier midtbanespilleren.

Enorm styrke

Både Ull/Kisa og Arendal hadde muligheten til å sikre direkte opprykk i siste serierunde - men begge måtte ta til takke med kvalifiseringsplassen. Det var absolutt Arendal som var nærmest opprykket, ettersom det skilte bare tre plussmål til Moss da serien var sluttspilt. Ull/Kisa fikk en tøffere opplevelse og tapte hele 0-4 mot Levanger i seriefinalen. Det bidro til at Hødd sikret seg opprykket fra Postnordligaen avd 2 med nokså klar margin.

- Vi viste enorm styrke mot Odd 2 lørdag. Vi visste vi måtte vinne og vi visste vi måtte score mål. Samtidig leverte vi en av sesongens beste prestasjoner, selv om det skulle vise seg at det ikke var nok å vinne 5-1. Likevel mener jeg den kampen viser at vi har en enorm mental styrke i laget, sier Sebastian Remme Berge.

Se videointervju her:


Annonse: