- Vi har lagt en god plan

Forsetter den gode Arendal-formen? Sebastian Remme Berge er optimist foran møtet med Vard på Norac stadion pinseaften.

I de to siste kampene har Arendal scoret til sammen syv mål, samtidig som laget har fremstått bunnsolid defensivt og holdt nullen.

Sebastian Remme Berge tror også han og resten av Arendal-teamet har klekket ut en god nok plan til å sikre tre nye poeng når Vard Haugesund kommer til Norac stadion pinseaften.

Kompakte

- Vi antar at de vil være kompakte defensivt og gjøre det så vanskelig som mulig for oss. Vi må svare med god angrepsfotball, samtidig som vi mener å ha avdekket noen åpenbare svakheter hos Vard som vi håper å kunne utnytte. Jeg tror det blir en morsom kamp for hjemmepublikum på Norac stadion, sier midtbanespilleren.


Det gamle storlaget fra Haugesund har hatt en krevende sesongstart. De har tatt syv poeng på åtte kamper, men ifølge rapportene har de også fått dårlig betalt for gode prestasjoner i flere kamper. 

Dessuten lyver tabellen litt akkurat nå - fordi Øygarden har meldt oppbud den siste uken. Det betyr at lag som har vunnet mot Øygarden vil miste tre poeng, mens lag som har gått på tap mot Øygarden får disse resultatene strøket. Arendal vant overbevisende i forrige hjemmekamp mot Øygarden - mens Vard tapte sin kamp mot den nå konkursrammede klubben. Det betyr at i praksis er avstanden mellom Vard og Arendal "bare" syv poeng når lørdagens oppgjør sparkes i gang kl 1400.

sebastian_SPO3657.jpg
Sebastian Remme Berge. 

Sebastian Remme Berge tror uansett ikke at Arendal-laget vil undervurdere motstanderen.

Trygghet

- Det er en veldig god innstilling i gruppa nå. Og det har gitt ekstra trygghet at vi har holdt nullen i de to siste kampene.

Roger Risholt kan velge fra en nesten komplett tropp når han tar ut laget. Tord Salte er fortsatt ute noen uker med sin nakkeskade og Rasmus Lynge Christensen blir heller ikke kampklar etter at han fikk en smell i kneet mot Ullern i forrige serierunde. Men dansken håper å være tilbake i neste serierunde. Sebastian Remme Berge måtte også gå av mot Ullern, men opplyser nå at det bare dreide seg om krampetendenser etter å ha løpt mye på den tørre og harde kunstgressbanen på Oslo vest. 

I tillegg har også Arendal-troppen blitt styrket den siste uken etter at Tobias Hafstad kom tilbake på lån. Den 20 år gamle Tromsø-spilleren har trent med troppen denne uka - og er ganske sikkert kampklar, hvis han har rukket å vende seg til alle varmegradene her sør....

Annonse: