Roger Risholt forbereder øvelser på trening, mens troppen holder på med oppvarmingslek.

- Vi har spilt godt i fem av seks omganger

En ny bortekamp på en vårpreget gressbane venter Arendal Fotball i Halden søndag. Roger Risholt venter en tøff kamp, men tror på tre poeng.

Etter en sesongstart der poengplukkingen er litt skjemmet av at to poeng forsvant da Staal scoret to mål mot slutten av kampen forrige helg, er det likevel en Arendal-tropp som er preget av selvtillit før søndagens kamp.

- Vi har spilt seks omganger til nå denne sesongen, og fem av de omgangene har vært gode. Derfor skal vi fortsatt være oss selv og våge å spille vårt eget spill, sier Roger Risholt.

To av spillerne på Kvik Halden vil være spesielt godt kjent for Arendal-publikummet. De tidligere Arendal-spillerne Fabian Stensrud Ness og Adi Markovic satte begge spor etter seg i helhvitt - og kanskje har de ekstra lyst til å vise seg frem i denne kampen.

- Det er gode spillere. Fabian er også en hardtarbeidende og målfarlig spiss, så vi må passe på ham, fastslår Roger Risholt.

Arendal-treneren mener man allerede nå kan slå fast at årets Postnord-liga avdeling 1 blir en meget jevn avdeling.

- Det er jevnt, og vi møter mange gode lag. Derfor handler det om å være litt bedre enn motstanderen hver eneste gang. Det er målet også mot Kvik Halden. De er gode, men jeg mener vi har et bedre lag. Derfor er ambisjonen tre poeng, fastslår Roger Risholt.

Se videointervju her:


Annonse: