Jakob Rasmussen er veldig motivert for tre poeng hjemme mot Florø søndag.

- Vi må vise hva som bor i oss

Nå er det på tide å vise hvilke kvaliteter årets Arendal-lag har, mener midtbanegeneralen Jakob Rasmussen. - Det viktigste blir at absolutt alle gir alt gjennom hele kampen. Da får vi tre poeng, sier han før søndagens oppgjør mot Florø.

Det er et svært motivert Arendal-lag som har forberedt seg til søndagens hjemmekamp på Myra stadion. Tre jevne kamper i sesonginnledningen har ikke gitt uttelling i form av poeng. Det betyr at samtlige Arendal-spillere føler de nå har noe å bevise for hjemmepublikum. 

Mer å by på

- Vi har mer inne enn det vi har vist til nå. Kampen mot Ranheim forrige helg er den svakeste vi har spilt til nå, synes jeg - og det er på tide å vise at vi kan bedre, sier Jakob Rasmussen som har vært blant Arendals beste og mest stabile spillere, ikke bare denne sesongen, men gjennom flere år.

Han har også en klar melding til sine lagkamerater: - Vi må tilbake på det sporet vi var på i fjor, der alle spillerne ofret seg for hverandre. Henter vi frem dette igjen, så får vi også resultatene vi ønsker oss, sier Jakob.

God stemning

Tross manglende poeng i serieåpningen, så er det ingen i Arendal-leiren som depper. For det har vært nok av positive ting å ta med seg. - Vi har hatt muligheter til å ta poeng i samtlige kamper til nå, konstaterer Jakob Rasmussen og får støtte av trener Knut Tørum.

"Vi må tilbake på det sporet vi var på i fjor, der alle spillerne ofret seg for hverandre. "

— Jakob Rasmussen

Mot Mjøndalen i serieåpningen leverte Arendal en svak 1. omgang, men kom sterkt tilbake etter hvilen. Da kampen stod og vippet på 1-1, så var det imidlertid Mjøndalen som fikk den avgjørende scoringen. Hjemme mot Ull/Kisa var Arendal best i 70 minutter, men slapp motstanderen unødvendig inn i kampen igjen. Og sist helg var det altså Ranheim borte som ble for sterke.

- Ranheim er i flytsonen og har fremstått som et lag det er vanskelig å slå på hjemmebane. Men selv i den kampen kunne vi fått noe ut av det dersom vi hadde hatt marginer på vår side, mener Arendal-treneren.

Skader

Foran helgens oppgjør mot Florø har det vært noe usikkerhet omkring skadesituasjonen i Arendal. Det som er helt på det rene er at Rasmus Lynge Christensen og Aleksandar Corovic fortsatt er uaktuelle. Steinar Berås har pådratt seg nye problemer med et kne som har plaget ham lenge, og han blir nok ute i 3-4 uker - slik det ser ut nå. Anders Hella er også ute med en betennelse under foten. Fabian Ness har vært tilbake i trening denne uken, men søndagens kamp kommer for tidlig for ham - men han nærmer seg altså raskt et comeback. Sune Kiilerich er spilleklar, selv om han tidligere i uken måtte gå av banen etter et overtråkk på treningsfeltet. Det er litt usikkerhet omkring Tobias Henanger som fikk en smell i foten fredag og som trente alternativt lørdag. - Vi vil teste ham frem mot kampen søndag før vi tar en endelig avgjørelse, sier manuellterapeut Torbjørn Selås.

Bred stall

Skadene skaper noen utfordringer knyttet til laguttaket, men Knut Tørum er likevel trygg på at han uansett vil mønstre et mannskap som er mer enn godt nok til å plukke poeng i OBOS-ligaen.

- Vi vil dessuten ha flere svært gode spillere i bakhånd på benken, uansett hvilket lag vi velger å starte med. Vi har en bred og god stall, noe vi skal glede oss over, fastslår Knut Tørum.

Avspark mot Florø er søndag kl 15.00 på Myra stadion. Kjøp billett på forhånd for å slippe kø. Billett kan kjøpes her! Vi anbefaler alle å være tidlig ute! 

Annonse: