Jakob Rasmussen.

- Vi ønsker revansje

Jakob Rasmussen ser frem til å møte tidligere Arendal-spillere når Fløy er motstander i den kommende serierunden.

Etter et skuffende nederlag på hjemmebane, så er det en revansjesugen gjeng som drar fra Arendal til Flekkerøya lørdag. Der vil de blant annet møte tre tidligere Arendal-spillere som nå har skiftet til Fløy-drakt. Dardan Dreshaj, Tobias Henanger og Anders Hella har alle vært viktige bidragsytere i Arendal Fotball tidligere, men nå står de altså på motsatt banehalvdel når Jakob Rasmussen og resten av Arendal-troppen tar turen gjennom Flekkerøy-tunnelen for å komme til Arkicon Arena.

Bra gutter

- Det er tre bra gutter, slik jeg husker dem. Det er jo litt spesielt å møte tidligere lagkamerater, men ellers er dette som en vanlig kamp. Det viktigste for oss er å revansjere oss etter forrige helg, sier Jakbos Rasmussen. 

Midtbanespilleren, som kom til Arendal i 2014 og står med 159 offisielle kamper for klubben, har slitt med småskader i sesonginnledningen. Han fikk derfor sin sesongdebut forrige helg da han kom inn mot slutten av kampen. Nå er ambisjonen å kjempe seg tilbake på laget og få mer spilletid utover sesongen. 

Bilde 20.10.2018, 15 13 14AF_Fløy
Arendal og Fløy har møttes mange ganger tidligere. Her er det Fabian Stensrud Ness som utfordrer Fløy-forsvaret, mens Jakob Rasmussen sees i bakgrunnen.

- Jeg håper at mine offensive ferdigheter og pasningsspillet kan bli viktig for klubben fremover. Men det viktigste er at klubben får gode resultater. Jeg synes både klubben, støtteapparatet og spillerne fortjener opprykk i år. De har gjort en fantastisk jobb, og så får mitt personlige mål være å spille meg inn på laget igjen - og kanskje også bidra med noen scoringer. Det har jeg jo bidratt med tidligere, sier 32-åringen. 

Utsolgt

Kampen på Arkicon Arena er forlengst utsolgt, så bortesupportere får ikke billetter til dette oppgjøret. De som har abonnement på direktesport.no vil imidlertid kunne følge kampen på stream. Avspark er lørdag kl 1600.


Se glimt fra Jakobs Arendal-karriere

Annonse: