Daniel Hultquist rager høyt i Grorud-boksen, men det ble ikke scoring.

- Vi skal jobbe mer med det offensive

Vegard Hansen har jobbet med defensiv struktur i oppkjøringen til nå. Derfor var han ikke veldig skuffet over 0-0 mot Grorud i lørdagens oppgjør i OBOS Supercup på Myra.

I fjor slapp Arendal Fotball inn nesten 1,5 mål i gjennomsnitt i seriekampene. Det bidro til at laget tidlig ble hektet av i opprykkskampen. Derfor har Vegard Hansen vært opptatt av å etablere en solid defensiv struktur etter at han overtok som hovedtrener i klubben.

Selv om Arendal Fotball ennå har til gode å vinne i treningskampene under Vegard Hansens ledelse, så ser han utviklingstrekk han er for nøyd med - samtidig som han erkjenner at det fortsatt er mye å jobbe med:

- Vi må jobbe mer med det offensive. Det er jo også det vanskeligste i fotball - å få ballen i motstanderens mål, erkjenner han.

Til gjengjeld: 

Den defensive strukturen begynner å sette seg, noe som ble bekreftet i lørdagens uavgjort-kamp mot Grorud. 

- De skaper ikke all verdens sjanser mot oss, selv om Smedplass (Andreas) gjør to kjemperedninger. Alt i alt er det nok greit at dette endte uavgjort. Også vi har noen sjanser, konstaterer Vegard Hansen som er fornøyd med det spillerne viser av innsats, vilje og engasjement. - Vi gjør noen merkelige valg i enkelte situasjoner, men det har vi god tid til å jobbe med, fastslår han.

Se videointervju med Vegard Hansen her:


Annonse:
Publisert: 17.02.2024
Skrevet av: Arendal Fotball Foto: Thomas Moy/Arendal Fotball