- Vi skal til Ullevaal

Keeper Lars Jendal var en av mange store helter da Sandefjord ble sendt ut av cupen. Men han er ikke fornøyd ennå. - Vi skal til Ullevaal, sier han med et bredt smil!

Selv om det ble fire baklengsmål, så var Arendal-keeperen en avgjørende bidragsyter til seieren.

- Det er jo ikke så ofte det er slik når vi slipper inn fire mål, sier sisteskansen som har vært meget solid etter at han kom til Arendal på en dags varsel fordi Jonatan Byttingsvik ødela korsbåndet rett før seriestart. Jendal er på lån fra Ham Kam, men han blir i Arendal ut denne sesongen. Og kanskje lenger.

For keeperen var høyt oppe etter triumfen og mener lagmoralen kan bringe dette laget helt til cupfinalen på Ullevaal om prestasjonene holder samme høye nivå i kommende cuprunder. I så fall må keeperen forlenge kontrakten til mai neste år, siden cupfinalen ikke spilles før til våren.

- Det var ikke mange som trodde vi skulle komme tilbake da vi lå under med to mål fem minutter etter pause, konstaterer han.

- Men denne kampen viser karakteren vi har i laget. Det er veldig sterkt å score fem mot et eliteserielag, mener Arendal-keeperen som var storfornøyd med det nykomponerte forsvaret han hadde foran seg i cuptriumfen. Christer Reppesgård Hansen ble hvilt med tanke på seriekampen mot Sotra til onsdag, mens kaptein Sune Kiilerich ble syk kort tid før kampen. Dermed ble stopperparet Kristian Strande og Olav Hovstad. 

- Jeg har spilt med Kristian i HamKam før og liker å spille med ham. Olav kommer inn og står frem som en leder bak der. Begge stopperne leverte en god kamp, selv om det blir mange situasjoner i mot når vi møter slik motstand, sier Jendal som er aller mest imponert over kollektivet i denne kampen.

- Det er en fantastisk laginnsats. Og det sier mye at Daniel (Roppestad), som ikke har spilt så mye tidligere, kommer inn og scorer det avgjørende målet. Det er bunnsolid og viser at vi har et godt lag. Vi skal til Ullevaal, sier Lars Jendal.


Annonse: