Peter Reinhardsen i duell med Kristian Eriksen på trening 2. juli 2020.

- Vi må helt klart gå for opprykk ...

Peter Reinhardsen er mer enn klar for å komme i gang med kampene som gjelder!

- Hva målet vårt bør være? Jo, det må helt klart bli å gå for opprykk. Vi skal være godt rustet til å kunne klare det, mener den stødige forsvarsspilleren, som kom til klubben i februar. 

Han har akkurat lagt bak seg en ny treningsøkt. Seriestarten er kommet enda et steg nærmere. Nå står bare en generalprøve mot Eidsvold Turn for døren, så er det poeng som gjelder etter det. 

Ny og spennende serie

Korona-situasjonen har gjort at årets sesong blir spesiell. Det skal spilles enkel serie, med et sluttspill som skal avgjøre både opp- og nedrykk. Arendal Fotball tar helt klart sikte på å spille om opprykk. Reinhardsen mener konseptet som utgjør sesongens kampprogram er spennende. 

- Enkel serie gjør at alle kampene blir viktige, det er ikke rom for noen hvileskjær, sier Reinhardsen. 

- Vi tåler ikke å gå på noen smeller denne sesongen om vi skal kjempe om opprykket. Det handler om å stå løpet ut, påminner den ferske Arendal-forsvareren. 

 Arendal Fotball skal serieåpne mot Nardo neste helg. 

Laget ser bra ut

Lørdag slo Arendal Fotball nabo Jerv 3-1 på Levermyr. Intensiteten på treningene har vært sterk. 

- Jeg synes det har sett veldig bra ut. Vi jobber godt hele tiden. Nå er vi klare og vi gleder oss, først til generalprøve mot Eidsvold, deretter seriestart, smiler Reinhardsen. 

Han mener laget har hatt progresjon hele tiden siden han sluttet seg til laget i vinter. 

- Ja, det har vært utvikling siden første dag. Treningskampene har vært gode, gruppa er målbevisst og jobber hardt hver dag, forteller Arendal-forsvareren, som mener han selv kan bidra med ro i oppbyggingen av spillet. 

- Det er det som er min største styrke, mener Reinhardsen. 

 

 

Annonse: