Klare for Moss! - Vi trenger deg!

- Vi trenger deg!

Alt er klappet og klart for "Folkets kamp". Nå mangler vi bare DEG for å gjøre folkefesten komplett!

Lørdag kl 1500 blåses årets fotballhøydepunkt i Arendal i gang. Et heltent Arendal-lag er klare for å måle krefter mot serieleder Moss. Med Arendal-seier er det duket for en fenomenalt spennende høstinnspurt!

- Vi gleder oss veldig, sier Arendal-trener Roger Risholt.


God stemning

Han liker at stemningen i spillergruppen først og fremst er preget av spilleglede. - Ingen har høye skuldre. Alle bare gleder seg til kampen. Og hele spillergruppen har massevis av overskudd og veldig lyst til å spille kamp igjen. Vi hadde spillefri forrige helg, og det er noen fordeler også med det - selv om vi aller helst ville spilt kamp, da, også, fastslår Arendal-treneren.

Mye moro

Det er all mulig grunn til å være tidlig ute på Norac stadion - for her venter massevis av overraskelser og moro. Våre samarbeidspartnere stiller med hamburgere og boller, det er gratis is til alle barna og hyggelige priser i kiosken - i tillegg til konkurranser med fete premier. Og kanskje det aller beste: mange bedrifter har gått sammen om å sponse DIN billett. Du kommer derfor gratis inn - mens klubben mottar minst 150 kroner av våre samarbeidspartnere for hver eneste publikummer som tar turen til Norac stadion lørdag ettermiddag!

Vi trenger deg! Kommer du?

Skaff deg din gratisbillett her! Bruk kodeordet GRATIS!

 

Annonse: