Sune Kiilerich opererte på høyreback i generalprøven mot Asker. Den oppgaven løste han imponerende godt!

Vil angripe i skjebnekamp

Søndagens oppgjør mot Asker er en skjebnekamp for Arendal - dersom det fortsatt skal holdes liv i opprykksmulighetene.

 

Bryne er allerede klare for opprykk til OBOS-ligaen, etter at de lørdag vant 3-0 mot Sotra. Laget passerte dermed 40 poeng - og det er ingen som har mulighet til å hente dem inn igjen.

Vard er i øyeblikket nærmest, ettersom de vant 2-1 mot Fløy lørdag. Haugesund-laget har nå 34 poeng - men bare en kamp igjen å spille.

Rett bak dem halser både Egersund og Asker. Begge lagene har 31 poeng og to kamper igjen å spille.

Og en av kampene for Asker, er altså mot Arendal søndag. Arendal har 28 poeng før kampen, men bedre målforskjell enn Asker. Hvis Arendal vinner på bortebane, så vil altså Arendal passere Asker på tabellen.

Arendal vil i så fall ha 31 poeng med to kamper igjen. Riktignok er det topplagene Bryne og Vard som gjenstår - men om det skulle bli tre seire på de tre siste kampene Arendal spiller, så vil også Arendal nå 37 poeng. Det kan gi kvalik-plass og dermed mulighet til å spille avgjørende opprykkskamper. De to siste sesongene har lag fra 2. divisjon vunnet opprykkskvaliken, så alt kan være mulig - om den situasjonen skulle oppstå.

Litt sykdom og skader gjør at Arendal muligens må gjøre noen endringer i startoppstillingen, sammenlignet med laget som slo Fløy sist. Men trenerteamet er komfortable med kvaliteten i troppen og mener Arendal unasett vil stille et slagkraftig lag som skal revansjere seg etter å ha tapt for Asker tidligere i høst.

Her er status foran kampen, slik trener Roger Risholt og assistenttrener Bjørge Fedje vurderer det:

"Fin kamp mot Fløy sist, i en kamp der vi opplevde at vi hadde god kontroll stort sett hele kampen, men unntak av en 10 minutters periode før pause. Da ble vi spilt lave og klarte ikke å justere oss. 

På søndag blir det nok en tur til Asker og Føyka stadion. 

Sist vi var der inne, ble vi utspilt og fremstod på en måte vi ikke kan være bekjente av. 

Med andre ord, så har vi mye å revansjere. 

Vi skal på også på søndag, slik vi har framstått den siste tiden, være offensive, aggressive og tørre å spille vårt spill. Det er da vi er gode og det er da Arendal Fotball er et artig lag å holde med. 

Vi går for seier, som alltid."

 

Annonse: