Steinar Pedersen på trening for kampen mot Moss.

Vil omsette ord til handling

Trener Steinar Pedersen vil se at det som fungerer på trening også skal fungere i kamp.

Arendal Fotball-treneren forteller at han ønsker å se at spillerne er til stede i kampen, fra første til siste spark på ballen.

Det har skjedd mye positivt på treningsfeltet, men i kamp har det ikke lyktes. Ennå!

- Det snakkes mye om det som har vært, men nå gjelder det å omsette ord til handling, og å få ut den handlingen i kamp, forklarer Pedersen.

Gode enkeltspillere

Moss har hatt en bra start på sesongen og er nummer tre med ni poeng.

- Det er et lag med gode enkeltspillere, men som har noen svakheter som vi vil prøve å utnytte. Det vi har sett av Moss, så har de mye tempo på kantene og de er aggressive i gjenvinningene, meddeler han.

- Jeg er mest opptatt av at vi skal gå på banen med en sterk vilje til å vinne, og at vi skal vise oss frem fra en annen side enn det vi har gjort så langt, legger han til.

Jobbe knallhardt for hverandre

Han liker mye av det han har sett på trening. Der har mye av det som har vært øvd på fungert som det skal. I tillegg har det vært høy intensitet.

- Det er kjempeviktig og en god vane at det er gode treninger, men det skal også gjenspeiles i kamp. Nå handler det om å få det ut i kampene. Jeg vil se et lag som vil jage tre poeng. Det er det viktigste for meg, forteller han.

- Jeg vil at vi skal vise i kamp at vi jobber knallhardt for hverandre som et lag, legger han til.

Annonse fra Obos-ligaen: