Trening foran kampen mot Nardo borte, med Leopold Wahlstedt i aksjon.

Vil slå kraftig tilbake

To tap på rad har ikke gjort noe med selvtilliten til Arendal-spillerne. Men trener Steinar Pedersen ser helst at det kommer en seier nå.

Søndag er det Nardo som er motstander på Nissekollen kunstgress i Trondheim, en bane som ikke får de beste skussmålene. Nardo er sterke hjemme og Steinar Pedersen, Arendal Fotballs hovedtrener, forventer at det blir tøft. Han venter et direktespillende hjemmelag, mange lange baller og dueller i massevis.

- Vi ønsker å komme tilbake på vinnersporet igjen, i et modus der vi kan avgjøre kampene til vår fordel. Vi har hatt to knepne tap, der prestasjonene har variert veldig. Nøkkelen nå blir å låse slik at vi kan avgjøre de tette matchene. Det blir en stillingskrig til søndag, tror Pedersen.

Skal slås

Jens Kristian Skogmo mener Nardo er et lag som Arendal Fotball skal slå, uavhengig av hvilket banedekke som venter spillerne på søndag. Kampstart er 15.00.

- Nå er vi ute etter en god opplevelse. Vi er nødt til å være påskrudd hele tiden i en slik kamp. Det er et lag vi skal slå, men må ta høyde for matta, en gammel tørr og hard kunstgressbane. Men vi er klare for det. Vi skal vise at vi er et bedre fotballag, slår Skogmo fast.

Må ha troen

Leopold Wahlstedt er også inne på at Arendal Fotball må snu en trend etter to tap på rad.

- Det må vi snu. Vi har tapt to, men marginene har vært små. Nå skal vi heller ikke glemme at vi før det, hadde en god rekke med kamper der vi leverte gode prestasjoner. Vi må ha troen på vårt spill og bare fortsette med det. Vi kan ikke undervurdere noen lag i avdelingen, alle slår alle og det er mange rare resultater. Det blir en tøff kamp, påpeker Leopold Wahlstedt.

Annonse fra Obos-ligaen: