Et nytt og spennende døgn ...

Torsdag ettermiddag kan vi få vite hvordan sesongen blir seende ut for Arendal Fotball.

Før helgen utsatte Norges Fotballforbund avgjørelsen om hva som skjer med 2. divisjon for menn og 1. divisjon for kvinner, til stor skuffelse for alle som har hjertene sine i klubbene som er involvert.

Tidligere denne uka kom beskjeden om at det er torsdag som er den nye D-dagen for informasjon om utfallet av treningshverdagen til Arendal Fotball. 

Tre ukedager

De første ukene etter oppstarten 6. mai, trente laget sammen tre ganger ukentlig. Nå er spillerne tilbake i 100 prosent og trener hver dag, enkelte dager også to økter daglig.  

Nå venter Arendal Fotball og de andre involverte klubbene på klarsignal med tanke på å starte treningen med full kontakt igjen. 

Oppstart av trening med full kontakt er helt avgjørende for når seriespillet kan bli satt i gang. Av de nasjonale seriene er det bare 2. divisjon for menn og 1. divisjon for kvinner som ikke har fått noen avklaring ennå. 3. divisjon har for eksempel fått sin oppstart satt til august og det er vedtatt at det skal spilles enkel serie. 

Men Arendal Fotball og de andre 2. divisjonsklubbene venter altså, og har vært svært tålmodige i den pågående debatten. Derfor er det håp om gode nyheter torsdag ettermiddag, for som Mads Nørby Madsen sa til oss før helgen, er det et stort savn å kunne gjøre en god takling

Ulike løsninger

Oppstart av 2. divisjon er avhengig av når klubbene får lov å trene med full kontakt. 

Norges Fotballforbund har skissert flere ulike scenario med tanke på hvordan sesongen blir. 

Du kan lese mer om det i denne artikkelen, som vi publiserte 30. mai.  

 

Annonse fra Obos-ligaen: