Roger Risholt og Asbjørn Sauesund.

Roger har signert forlenget kontrakt

Roger Risholt og Arendal Fotball er enige om en ny, forlenget kontrakt som binder treneren til klubben ut 2024-sesongen.

- Klubben er svært fornøyd med den sportslige utviklingen de siste sesongene som Roger har stått i spissen for. Derfor har styret ønsket å bygge videre på dette for å sikre kontinuitet i satsingen rundt herrenes A-lag, sier daglig leder Asbjørn Sauesund. 

Roger Risholt overtok hovedansvaret for herrenes A-lag i september 2019. Siden er kontrakten forlenget flere ganger - og nå er han og klubben altså enige om enda en forlengelse. 

- Jeg er veldig motivert for å bygge videre på det vi har oppnådd så langt, sier Roger Risholt selv. - Samtidig har det vært viktig for meg at jeg kan fortsette det gode samarbeidet med dem som får hjulene til å gå rundt i det daglige. Derfor er jeg veldig glad for at blant andre Bård Einar (Johansson) og Youcef (Johansen) har bekreftet at de også blir med videre. Det å ha et støtteapparat med to slike ildsjeler er ekstremt viktig for oss. De bryr seg genuint om klubben og er alltid opptatt av spillernes beste, sier Roger Risholt som understreker at fremgang alltid er et resultat av godt teamarbeid - også blant dem som ikke er på banen. 

Under Roger Risholts ledelse har klubben gjennomført betydelige omstillinger som også har medført tøffe kostnadskutt. Likevel har trenerteamet lykkes med å skape sportslig fremgang. De to siste sesongene har herrenes A-lag spilt kvalifiseringskamper om opprykk til OBOS-ligaen, og i 2022 var det bare målforskjellen som skilte Arendal Fotball fra å ta steget opp en divisjon. 

- Vi tror det er lagt et godt grunnlag for fortsatt sportslig fremgang, og derfor ønsket styret å forlenge samarbeidet med Roger utover denne sesongen. Han har jo også bygget formell kompetanse gjennom å ha fullført UEFA A-lisenskurset i regi av NFF i løpet av fjoråret. Dessuten er Roger en stor lokalpatriot som har et sterkt personlig engasjement i prosjektet med å bygge en toppfotballklubb i Arendal, sier Asbjørn Sauesund.

 

Annonse: