Jubel etter cupseieren mot Sandefjord.

- Selvfølgelig kan vi overraske

- Dette er vel første kampen i år der vi ikke er forhåndstippet som favoritter, sier Arendal-trener Roger Risholt før cupmøtet med Start på Norac stadion onsdag kveld.

Norsk Tipping gir 1,62 i odds for borteseier - mens Arendal-seier mot Start gir 3,70 igjen for innsatsen. 

- Cupkamper er alltid åpne. Vi kan slippe oss løs og spille uten press på oss, fordi "alle" forventer at Start vinner. Det tror jeg er en fordel for oss, sier Roger Risholt. 

Etter en sterk rekke med seks strake seire (inkludert cup-kamp mot Pors og kampen mot Øygarden som senere gikk konkurs), er det naturlig nok et Arendal-lag med høy selvtillit som går på banen klokken 1800 onsdag kveld. I fjor var det eliteserielaget Sandefjord som fikk seg en overraskelse på Norac stadion i 2. runde i cupen. Etter en høydramatisk kamp som ble avgjort etter ekstraomganger, gikk Arendal videre med 5-4 mot Sandefjord. Det er lov å drømme om like mye drama, like mange scoringer og like mye jubel mot Start!

Daniel Roppestad ble cup-helt mot Sandefjord i fjor.
Daniel Roppestad ble cup-helt mot Sandefjord i fjor.

- Det er klart vi kan overraske. Vi har en meget god stall, og det er mange spillere som har lyst til å vise seg frem på en dag som dette. Samtidig må vi også ta hensyn til at vi har et tett kampprogram, sier Roger Risholt - og antyder vel med det at han sannsynligvis foretrekker at man denne gangen kan unngå ekstraomganger. For allerede lørdag venter en ny, vanskelig bortekamp når Arendal skal møte Ørn Horten i serien - et nyopprykket lag som har vist seg å være svært solide defensivt og vanskelige å slå.

- Vi vet jo heller ikke hvilket lag Start kommer med. Jeg har en mistanke om at de ikke tør å spare veldig mange av sine beste spillere, selv om også Start nok prioriterer serien denne sesongen, sier Roger Risholt som var overrasket over at Start brukte flere av de mest etablerte spillerne som har fått lite spilletid i Obosligaen på Start 2-laget som spilte 3. divisjonskamp i helgen. - Det kan jo peke i retning av at de møter Arendal med noenlunde det samme laget de ville stilt i en seriekamp, sier han.

Avspark er kl 1800 og du kan kjøpe billetter her!

 

Annonse: