Publikum på Norac stadion.

Trenger publikum i ryggen!

Kan Arendal tettet gapet til tabelltoppen og melde seg på i opprykkskampen? Det er det store spørsmålet før Egersund kommer til Norac stadion lørdag ettermiddag.

Her er statusrapport fra trenerteamet før kampen:

"Vi gjorde jobben på Sotra og tok med oss tre viktige poeng hjem til Arendal. Kampen ble litt som vi i trenerteamet forventet og vi er i så måte strålende fornøyd med gjennomføringen.

Vi som trenere er stolte av jobben som spillerne la ned. Hard jobbing i bunn er nøkkelen til alt.

I lørdagens kamp mot Egersund forventer vi et helt annet kampbilde. Vi registrer at Egersund den siste tiden har vært i god form og har en fin rekke med gode resultater.

Det samme gjelder oss. Vi har satt sammen en fin rekke med kamper og resultater, og vi gleder oss over å se at vi blir bedre og bedre og er i en god utvkling som lag.

Vi fokuserer på Arendal, vårt lag, vårt spill og hvordan vi skal fremstå. Vi skal angripe med masse folk. Vi skal være aggressive og vi skal la Egersund få merke at de er på besøk på vår hjemmebane, i vår by.

Vi trenger Arendalspublikummet i ryggen - sammen er vi sterke.

  • Avspark er lørdag kl 1600.

Slik kan du sikre deg billett til kampen!

Roger og Bjørge

PS! Bjørge Fedje er på keepertrenerkurs i NFF-regi denne helgen. Derfor blir det comeback i assistenttrenerrollen for klubblegenden Frank Bredal!

Annonse: