Edvard Linnebo Race.

- Vi tåler skader og karantener

Edvard Linnebo Race må stå over lørdagens kamp mot Notodden etter rødt kort mot Sotra i forrige serierunde. - Vi har fullgode erstattere i alle posisjoner, mener midtstopperen.

Edvard Linnebo Race har vært en av de nye spillerne på årets Arendal-lag som har bidratt til å gi laget ytterligere dimensjoner.  Men sist helg måtte han forlate banen etter 37 minutter. Dommeren dro opp det røde kortet etter en duell i boksen. Han er fortsatt uenig i det røde kortet, men erkjenner at straffesparket var korrekt dømt. - Jeg forsøkte å nå ballen, men klarte ikke det, sier han.

Klar til cup

Etter at lagkameratene likevel sikret tre poeng med bare 10 mann på banen i langt over en omgang, var det knapt noen som jublet høyere enn nettopp Edvard. Og selv om han har "fri" denne helgen fordi han må sone karantene, så blir han nær sagt selvfølgelig med til Notodden for å følge kampen for tre nye poeng. 

- Jeg fikk bare en kamps karantene, så det betyr forhåpentlig at jeg kan spille mot Pors i cupen allerede til onsdag. Selvfølgelig vil jeg være med og støtte laget også nå i helgen, sier Edvard Linnebo Race.

Godt rustet

I tillegg til Linnebo Race må Arendal også klar seg uten Andreas Hellum som er ute på ubestemt tid med ryggproblemer. Christer Reppesgård Hansen er på rett vei, men er neppe klar for 90 minutter allerede denne helgen. Redon Pllana og Magnus Nørby Madsen er heller ikke 100 prosent match-klare etter sykdom og noe smårusk, men generelt er trener Roger Risholt rimelig komfortabel med skadesituasjonen. - Vi er godt rustet, mener han.

Det er også Edvard Linnebo Race enig i: - Vi har så mange gode fotballspillere i stallen. Derfor blir vi i liten grad svekket av skader og karantener, fastslår han. 

Se videointervju med Edvard Linnebo Race her:


Tøff start

Notodden har fått en tøff start på sesongen og ligger nederst på tabellen. De står med bare ett poeng etter fem serierunder - og vil selvfølgelig gjør alt som står i deres makt for å sikre sesongens første trepoenger. 

Arendal har møtt Notodden 10 ganger i offisielle kamper. Arendal har vunnet fem, Notodden har vunnet tre og to har endt uavgjort. Forrige gang Arendal tapte mot Notodden var i cupen i 2017. Da lagene møttes rett før seriestart i vår, vant Arendal 5-1. Det oppgjøret ble veldig preget av at Arendal scoret to mål på de tre første minuttene. Trolig er det et vesentlig mer skjerpet og konsentrert Notodden-lag som møter Arendal på Optime Arena lørdag kl 1600.

 

Annonse: