Mathias Skjævestad (til venstre) og Redon Pllana har skrevet under nye kontrakter med Arendal Fotball.

Nye kontrakter for Mathias og Redon!

De to lokale ungguttene Redon Pllana (18) og Mathias Skjævestad (16) har begge signert nye kontrakter for to nye år i Arendal Fotball.

- Dette er to spillere vi har veldig stor tro på, og vi er derfor glade for at begge nå har forlenget sine kontrakter ut 2023-sesongen, sier sportssjef Bjørge Fedje. 

Begge spillerne har allerede fått sin debut på A-laget til Arendal Fotball. Redon fikk 12 kamper i fjorårssesongen, men debuterte som A-lagsspiller allerede i 2020. Mathias fikk sine første A-kamper i serien i 2021, og nå har han også signert sin første proffkontrakt.

Redon Pllana er blitt utpekt som ett av de 10 største talentene i sørlandsfotballen, samtidig som keepertalentet Mathias Skjævestad også har fanget oppmerksomhet i fotball-Norge. Blant annet fikk han svært gode tilbakemeldinger fra Rosenborg etter at han hadde et treningsopphold der i fjor.

Spillerne hadde i utgangspunktet kontrakter ut 2022-sesongen, men disse er altså nå forlenget - og forbedret. - De har begge gjort seg fortjent til dette, basert på den innsatsen de har lagt ned og den utviklingen de har vist. Sammen med spillerne skal vi legge forholdene så godt til rette som overhodet mulig for at de skal få de aller beste utviklingsmulighetene i Arendal Fotball. Og vi håper de også vil inspirere andre yngre talenter i regionen til å gjøre jobben som kreves for å få den utviklingen de har hatt. Ingenting er mer morsomt enn lokale spillere som tar steget og etablerer seg i toppfotballen, sier Bjørge Fedje. 

Annonse: