Christer Reppesgård Hansen.

Nå er han endelig skadefri og kampklar!

Endelig er Christer Reppesgård Hansen (29) kampklar igjen. Stopperkjempen har vært med i troppen de siste kampene uten å spille, men nå nærmer han seg å være klar for 90 minutter.

Den rutinerte midtstopperen, med rundt 170 kamper i Eliteserien og OBOS-ligaen bak seg, har vært skadeplaget de siste sesongene. I fjor fikk han bare 11 kamper for Arendal Fotball. Rent statistisk var poengfangsten i kampene han spilte markant høyere enn de de kampene han ikke spilte. Men han tar det ikke for gitt at han automatisk får plass på laget igjen, selv om han nå er skadefri.

Større konkurranse

- Konkurransen om plassene er større enn i fjor. Jeg må gjøre meg fortjent til en plass på laget. Ingen kommer inn på dette laget på gamle meritter, fastslår Christer Reppesgård Hansen.

Han er opprinnelig fra Larvik og debuterte i toppfotballen for Sandefjord allerede i 2011. Etter ni sesonger i hvalfangerbyen, gikk han til Sandnes Ulf - før han altså kom til Arendal i fjor vinter. Han ble vurdert som en nøkkelsignering i forbindelse med de store endringene Arendal Fotball gjorde før 2021-sesongen, men fikk altså mindre spilletid enn både han og klubben håpet i fjor.

Se videointervju med Christer Reppesgård Hansen her:


Ble for ivrig

I vinter forlenget han avtalen med Arendal og håpet på en mindre skadeplaget sesong denne gangen. Men i vinter ble han for ivrig etter å komme tilbake og pådro seg en hamstringskade som har holdt ham ute de siste 6-7 ukene. Det betyr at det nærmer seg ni måneder siden han sist var helt skadefri.

- Det er nesten bedre å brekke et bein enn å ha slike skader der man ikke helt vet når man kan være tilbake. Men nå føler jeg meg fin og klar for å bidra i laget, sier Christer Reppesgård Hansen.

- Publikum må forvente at vi skal klare å dominere kampen på hjemmebane, på samme måte som vi gjorde i serieåpningen

— Christer Reppesgård Hansen

Han er i kamptroppen mot Staal søndag og mener Arendal vil forsvare favorittstemplet på hjemmebane.

- Vi skal ikke undervurdere motstanderen. Nøkkelen blir å få til det høye presset vårt. Staal skal ikke kunne føle seg komfortable. Publikum må forvente at vi skal klare å dominere kampen på hjemmebane, på samme måte som vi gjorde i serieåpningen mot Odd 2, sier midtstopperen.

Tatt nivået

Staal Jørpeland er nyopprykket fra 3. divisjon, men har tatt nivået i de to første serierundene. De åpnet med 0-0 borte mot Ørn Horten i serieåpningen. Forrige helg ble det et knepent 1-2-tap hjemme mot Fløy. De kommer ganske sikkert til Arendal for å kjempe for sin første tre-poenger i Postnord-ligaen. 

Klubbens største profil er "målmaskinen" Even Østensen som scoret 16 mål på 13 kamper i 3. divisjon i fjor. De har også en fin miks av unge spillere og litt mer rutinerte i stallen - og har altså allerede vist at de ikke blir noen kasteball i Postnord-ligaen denne sesongen. 

Du kan forhåndskjøpe billetter til kampen her!

Annonse: