Rasmus Lynge Christensen i cupen mot Fløy der han scoret to mål.

Rasmus mister resten av sesongen

Kneskaden Rasmus Lynge Christensen pådro seg i kampen mot Vidar viser seg nå å være vesentlig mer alvorlig enn det først kunne se ut til.

- Jeg må operere kneet, og deretter venter seks uker på krykker før jeg kan begynne opptreningen. Det vil trolig ta tre måneder før jeg kan være tilbake, og da er i prinsippet sesongen over, forteller Rasmus Lynge Christensen.

Det var mot slutten av 1. omgangen i Vidar-kampen 16. mai at skaden kom. I utgangspunktet så det ikke så alvorlig ut og den danske publikumsfavoritten fullførte omgangen - men måtte kaste inn håndkledet i pausen.

Verre enn antatt

I ettertid har han vært til grundig utredning, og det viser seg nå at de første indikasjonene om en mindre alvorlig kneskade dessverre var feil.

- Det er menisken på ytre side av kneet som er skadet, og jeg har forstått at slike skader tar lengre tid å hele enn om det hadde vært på innsiden av kneet. Nå håper jeg at jeg kan bli operert raskt, og så skal jeg gjøre alt jeg kan for å komme sterkere tilbake, sier Rasmus Lynge Christensen.

Den siste skaden føyer seg inn i en lang rekke uhell som han har vært rammet av etter at han kom til Arendal i 2016. Han viste klasse umiddelbart etter at han signerte i august - og bidro sterkt til at Arendal vant 2. divisjon det året med hele 16 poeng. Før debutsesongen i OBOS-ligaen i 2017 var han antatt å bli en av de helt sentrale nøkkelspillerne for Arendal. Dessverre pådro han seg en alvorlig skade allerede i sesongoppkjøringen og mistet dermed halve sesongen. 

Benbrudd

I 2018 kom han seg gjennom sesongoppkjøringen, men i juni brakk han ankelen - og dermed mistet han resten av sesongen.

Nå lider han altså samme skjebne og blir trolig stående med bare åtte seriekamper denne sesongen.

- Det er veldig tungt, og jeg føler jeg har vært mer uheldig enn jeg fortjener. Uansett er jeg fast bestemt på å komme tilbake. Jeg gir meg ikke, sier Rasmus Lynge Christensen.

 

 

 

Annonse: